Döma?

Jag har väldigt lätt för att döma folk så fort jag träffar dem, jag försöker att inte göra de men jag kan liksom inte hjälpa de. Man ser en persons kläder, hör hur den pratar och vips så har man dömt hur personen är som människa. Visst kan det man trott om personen stämma men i många fall tror inte jag det gör det, man känner ju inte en person som man har träffat en gång, man vet inte hur den tänker och känner. För att ta mig själv som exempel, jag har en kille på mitt jobb som jobbar extra där, jag träffar inte honom ofta utan någon gång i månaden. Jag dömde honom direkt, tråkig, grå och bitter, rakt av bara sådär. Men så fel jag hade! Han är hur trevlig som helst, jättekul att diskutera saker med och väldigt smart. Känner mig så dum att jag gått och trott att han bara var tråkig och bitter, när jag kunde suttit och diskuterat riktigt intressanta saker med han. Från och med denna dag ska jag försöka att aldrig döma någon innan jag verkligen har pratat med person och sett hur den är på riktigt.

Jobbade över till klockan åtta idag, pengar pengar, detta är en bristvara i mitt liv. Imorgon ska jag tvätta och städa och i helgen är det packning som gäller. Måste komma igång nu med det, slänga allt skräp och packa ner allt jag ska spara. En sväng till trädgården under bron på fredag är det bestämt, hoppas det blir skoj. Skulle behöva en ljus prick i min vardag ljust nu!

Kommer sakna dig så mycket min fru!


Måste

Orkar inte jobba imorgon, vill inte jobba imorgon men jag måste. Jag hatar måsten, ta bort det ordet ur svenska språket tack!

Stockholm-Malmö-Stockholm

Nu är jag hemma igen, har varit i Malmö och semestrat och fixat massoa av praktiska saker. En ny säng är inhandlad! Tillbaks på jobbet, ingen lust alls men nu är det inte långt kvar. 3 veckor sedan är det färdig jobbat för min del.

Fem påsar

Mitt liv ligger nu i fem påsar, inte hela livet men de som ja ska leva på i Malmö i alla fall. Det är så svårt att sortera ut vad som ska få följa med och vad som inte ska de. Nu ska jag snart äta vårrullar med ris som en riktig kines.

Pendeltåg


Kul kväll!




Älskade lilla gammelmormor

Pratade nyss med henne i telefon, hon är så söt.

Nu för en stund sen var jag och mamma och saltade oss, sitter i ett rum gjort av salt i 40 min och slappar. Ska vara jättebra för andning och immunförsvar. Hoppas mamma blir bättre av de.


Öl med en god vän!

Jag och Jeppe ska dricka öl i norrort, de va inte igår! Ska försöka titta förbi med väns fest också, hoppas jag hinner.

Sova

Nu ska jag sova och imorgon ska jag sova ut på min första semesterdag.

Out in the country!



Nu har jag kommit till landet och jag möttes av dessa bedårande tossor, mamma har virkat dom. Äkta rasta tosssor!
Nu ska jag och min lillebror hitta på något skoj i väntan på maten, mamma ska till ett saltrum imorrn, vet inte riktigt vad det är men jag ska ta reda på de. Så imorgon kan jag säga att mamma är och saltar sig lite, nu väntar bror!

Blandade känslor

Fick mitt antagningsbesked igår, ja kom reserv på mitt första handsval. Men om jag fattat alla konstiga förkortningar rätt så är ja första reserv och då är de stor chans att jag kommer in. Det andra antagningsbeskedet kommer i början av augusti och jag kommer vara nervös fram tills dess. Jag kunde inte sova igår på grund av att jag fått beskedet, ja borde inte vara så orolig som första reserv får jag ju platsen om nån annan tackar nej och de hoppas ja att någon gör!


Nej Emma ingen bra idé!

Har suttit och tittat på massor av program om tjejer som är gravida, känner världens sug, jag vill också vara med barn! Jag som inte ens kan ta hand om en krukväxt, jag ta hand om en levande varelse haha jag skrattar av bara tanken. Men det verkar så mysigt att vara gravida, gå runt där med sin stora mage och få leenden från alla håll, att bli erbjuden plats på bussen och få fötterna masserade av mannen där hemmma. BEEEP! Jag har ingen man, måste nog ta och skaffa mig en sådan innan jag ens kan tänka på barn och nån man har jag inte plats i mitt liv just nu. Nä du barn får nog vänta minst 5 år till men man kanske kan köpa en sån där lösmage så man kan få känna på känslan i alla fall?

Ge mig vackert väder

Alla fall på min semester?
Min första riktiga semester någonsin och då ska de självklart regna, tack för de. Men semestern kommer nog bli kanon ändå, ska ju ner till Malmö och fixa massa innan flytten och gå på Möllevångsfestivalen! Nästa vecka kommer antagningsbeskedet om jag kommer in eller ej, jag kommer logga in på studera.nu var femte min från och med måndag. 3 timmar kvar på jobbet nu sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske träffa Angela en stund men jag sprang hemifrån utan jacka bara regnjackan och den vill jag inte springa runt på stan med. Hade velat åka till Stadsmissionen i Liljeholmen men eftersom jag har köpförbud skulle nog inte det vara så kul, då har vi bara städning kvar hemma att välja på, skoj skoj.


1 och ½ dag kvar!

Jag måste kämpa som den riddare jag är, ögonen tittar nästan i kors så trött är jag. Men nu ska jag på med regnjackan och ut i stormen mot jobbet!

Kul bil!




Jag har gått föbi denna bil i 3 veckor nu, den står på samma ställe kvart i sex varje morgon men på eftermiddagen är den försvunnen. Lägg även märke till det andra klistermärket, Malmö wohoo! Det blev sallad idag om någon undrar men imorrn blir de lite annat. Har dammsugit massa idag men nu sitter jag däckad vid tvn, ja skyller på dagens samhälle.

Tonfisksallad VS Äta ute?

Sitter på jobbet och gör ingenting, funderar över mitt besök hos min läkare i eftermiddag, vet två saker jag måste ta upp med henne och prata om. Ja har en förmåga att intressera mig för saker jag mår dåligt av, jag vet att om jag tänker på vissa saker så kommer jag börja må dåligt men jag kan inte låta bli.
Funderar på om jag ska dissa min tonfisksallad idag och käka ute, svårt val de där. kommer nog ta mig resten av förmiddagen att fundera på de.



Jobb, jobb, jobb

Nu har jag jobbat 12 timmar idag, känner nyttig men även fruktansvärt trött. Godnatt!

Mensvärk & Övertid

Ingen bra kombo.
Blev både glad och ledsen när min chef kom och sa att kvällsjobbet kanske skulle bli inställt men nu kom han och sa att de skulle bli av i alla fall. Men ja sitter här med min mensvärk och trodde jag skulle få gå hem och tycka synd om mig själv, nu får jag ta tjuren vid hornen och jobba till sju i alla fall. Ska gardera mig med alvedon och panodil så ja klarar ragnarök!

Kapitalist? Jag?

Nej! Skulle aldrig komma på fråga, jag är den okrönte drottning av second hand. Men idag har jag besudlat mig själv. Jag har på mig rikemans trosor, skyller på att jag fått dem av mamma i julklapp.


WEHOO!

Trodde loppet var kört för mig att få gå på Uppsala Reggae Festival igår, MEN ICKE! Jag har köpt biljett för fredagen, sprang ett runt runt i lägenheten i glädje när jag hade fått reda på att jag kunde få ledigt på jobbet på fredagen för att kunna gå, mina grannar tror säkert att ja blivit galen men struntar jag i för jag ska på FESTIVAL!


Valet och kvalet

Jag bävar tills jag kommer hem, min lägenhet är en sanitär olägenhet för tillfället och jag skjuter upp problemet gång på gång, så typiskt mig. Jag ska tvätta på onsdag, funderar på om jag ska göra en riktig storstädning då eller så kan jag ju göra de idag men åhh jag orkar inte. Om jag inte vart så jävla snål, förlåt jag menar ekonomisk, så hade jag fan hyrt en polska som städa upp min skit, tråkigt men sant. Jag som alltid varit duktig och städat en gång i veckan, skurat golv och dammsugit lister. Jag har blivit en riktig skitgris, usch vad jag skämms.


Full på punschrullar?

Kanske, de känns så. Men antagligen är de för att jag är bakis. En så rolig kväll igår med min Becka, vi gick ner till vinterviken och planka in på reggae konsert och hade så himla kul! Kvällen avslutades med en underbart kvälssdopp i vinterviken.  Nu är det bara en vecka kvar av jobb innan semestern, i mitt huvud kommer bara 4 saker existera denna vecka; jobba, sova, äta och packa. Sen nästa söndag är det loppis dags igen, bli av med de sista sakerna innan Malmö, kom dit och köp!

På onsdag ska jag till min doktor igen, har skrivit klart mitt brev så fram med behandlingen!


Störtskur!

Mitt i allt det varma och soliga sådär från ingenstans kom det en regn och åska, sen var det som om någon tryckte på en knapp och det sluta regna. Jätte mystiskt, inte mig emot att det regnar, jag jobbar ända till fem idag. Tråkigt för er som har semester bara mohahaha, skadeglädjen är den sanna glädjen. Jag är rätt ofta skadeglad har sagt till mig själv att jag måste sluta vara det  men det är så svårt! Jag har börja tänka på min karma, nu har 1/4 av mitt liv gått och jag har njutit av skadeglädje kanske lite för mycket den tiden, så om jag bättrar mig under resten av mitt liv borde min karma vara rätt schysst eller ?

Bilder kommer, har laddat in dem på datan måste bara få upp dem här också, men var tålmodiga mina vänner.

Övertid

Ska försöka jobba så mycket som möjligt nu, så tiden går fort och jag får massor av pengar. Det kommer behövas till flytten, hjälp! JAG FLYTTAR SNART!! Helt sjukt, måste börja packa mina ägodelar. Planera, skriva listor, hämta saker på landet. Men det ska nog gå bra allting. Stora frågan är bara hur mycket ska jag ta med mig till Malmö?

På lördag får jag träffa Becka, saknat henne massor! Nu måste jag fortsätta jobba men ja hör av mig snarast! 


RSS 2.0