Dra åt skogen!

Ja tack!

Varför säger man igentligen så? Jag tycker det är mysigt i skogen, jag skulle gärna spendera hela dagarna där. Har en konstig känsla i magen, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. Umgicks lite med min före detta igår och ja har en aning att det handlar om det. Så många gånger jag var ledsen och nästan inte velat leva längre för han var dum, ja känner inte lika starkt för honom nu. Ja känner det måste jag erkänna men inte alls som förut, förut trodde jag han var den enda, den rätta. Men inte längre, nu jag vet jag att det finns så mycket mer livet har att erbjuda. Han vill att jag ska ta honom tillbaks att det ska bli vi två igen men efter allt vi gått igenom? Alla bråk, allt tjafs alla saker han har utsatt mig för? Nej det är en passerad station i mitt liv, nu vill jag vara fri, får göra som jag själv tycker och känner. Ingen ska få säga hur jag ska må och hur jag ska göra, jag är min egen chef nu.  


Hej hej hemskt mycket hej

Har haft en fruktansvärd morgon, var tvungen att springa tillbaks hem för att jag glömt en tändare på balkongen och i värmen på dagen skulle de blivit en smäll, vågade inte riskera något. Sen Raderat min nya mobil hela telefonlistan, tur nog hade jag en kopia på jobbet som va delvis förstörd men de gick att tyde de flesta nummer. Sen har jag inte kunnat ringa för mitt nya abbonemang inte var igång men jag ringde till tele2 och fick igång de.

Imorrn är det "en ljummen i gräset", hoppas någon vill dit. Har pratat med några men inget bestämmt än, kan ju inte dricka eftersom jag ska upp vid klockan fem dagen efter. På fredag spelar Bunny Wailer på grönan, då ska jag dit! Ska bli riktigt kul, öl och bra musik, bra kombination.

Men idag är det städa som är uppdraget, skjutit upp det i några dagar och nu börjar mitt hem likna ett fall i tv-programmet Rent Hus, drastiska åtgärder måste tas.

Igår träffa jag min bästa vän Jessica som var på visit i Stockholm, hon bor i Leksand annars. Vi gick till kungshallen och åt och tog igen massa gamla minnen, väldigt mysigt!


Midsommaren firades hos mina föräldrar, sillunch hos farmor och den lilla vännen var självklart med.


Hemma.

Ligger hemma i sängen som ja gjort ända sen denna vecka startade men imorrn ska jag till jobbet, man blir mer seg än pigg av att vara hemma. Ska snart ringa min chef och meddela att jag är frisk och kommer till jobbet imorgon och sedan gå och köpa lite godis.

muskul buseum!

Har vart hos min läkare idag, fick mig på bättre tankar om saker och ting. Jag längtar så tills jag slutar jobbet, kommer sakna min arbetskompisar otroligt mycket men så skönt att slippa mitt ostimulerande jobb. Samma sak om och om igen varje dag, tråkigt som i graven. Nu ligger jag och degar i soffan och kollar på CSI, älskar de programmet, myrmannen mums! haha.

Mamma och jag kanske ska på loppis på söndag och sälja grejer om de blir bra väder vill säga, hoppas på de för jag måste bli av med lite skräp innan malmö. Böcker, kläder, filmer, fattar inte hur mycket skit man kan samla på sig.

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka armhålorna.

One and the city

Så jag känner mig nu, helt ensam. Usch ensam och olycklig, kanske mensvärken som spelar mig ett spratt? Och min rygg ska vi inte prata om, går runt som en gammal kärring. Måste förbi apoteket imorgon och hitta nått smärtlindrande så jag slipper se ut som som Gunnel 82.

Känns som om jag har en sten på bröstet, ångesten är total men på fredag ska jag klippa mig, nått att se framemot. Kan inte det där jävla antagningsbeskedet komma snart så jag kan slappna av?

En sak som skrämmer mig är att jag kanske gör fel, är det rätt att flytta till Malmö och komma bort från allt och alla eller ska jag stanna kvar. Jag är orolig att jag inte kommer trivas och att jag kommer ha otrolig hemlängtan men jag vet om jag skiter i Malmö kommer jag ångra det rejält, samtidigt är jag förväntansfull, det är så spännande med en ny stad och nya människor. Men att lämna allt och att åka långt härifrån skrämmer mig, att inte kunna åka hem till mamma skrämmer mig, men vad som inte dödar en gör en starkare eller hur va de? Nej jag gör rätt, jag kan ju alltid komma tillbaka om det inte skulle fungera. Malmö här kommer jag!



Ännu finns det hopp!

Tack tack tackl för webb-tv, jag har ju förlorat alla mina kanaler utom 1,2 & 4 men nu kan jag kolla på 3:an och 5:an på nätet. Wohoho!

Min mage mullrar som en hel orkan, jag bävar för det värsta.

Anfäkta och anamma

Mina kanaler är döda, jag visste att det skulle hända inom en snar framtid eftersom abbonemanget är uppsagt men ändå. När jag slog på tv3 imorse var de myrornas krig, jag blev nedstämd. Istället för favoritprogrammer CSI får jag nu hålla tillgodo med Lilla Jönssonligan på tv4, kul kväll.

HJÄLP!

Har upptäckt en ny tv-serie, HJÄLP!, oj så skoj den är! De var maraton på tv4komedi igår med den så ja kom inte in i duschen förrän klockan halv fyra, illa. Var med frun igår och vi hade så mysigt, var i kungsan och åt, var på konsert vid skeppsbron och sen avsluta vi kvällen med en drink på Snaps men de va en öl men låter snyggare med drink hähä.
Nu ska ja fortsätta och titta på Sex and the City och äta Ben&Jerrys, Mums!


p.s. jag har slutat röka

Festprisse!

21:38Emma

shuu

21:38Nicklas

eyy

21:38Emma

vad händer??

21:38Nicklas

äh, sitter hemma och lurkar

själv då?

21:39Emma

ja e också hemma och degar

21:40Nicklas

okej, låter inte riktigt som dig.

hemmakväll o så, hehe.

21:40Emma

haha vad menas med de ? :D:D

21:41Nicklas

a men vafan, du är en festprisse.

inget negativt med det.

lite otippat bara.

Jag festprisse? haha ja jo man tackar. Jag blev faktiskt glad, jag har alltid sett mig själv som den där tråkiga tjejen som inte följer med på nå skoj, Nicklas har just bevisat att jag är motsatsen. Tack! nu kan jag ligga och dega i soffan utan dåligt samvete.

p.s. Jag har börjat röka igen


Hit me!

Ska börja packa nu, lägga undan saker som ska säljas och sådant som ska sparas. Ska försöka sälja lite skor, väskor och sådant som inte behövs. Prata nyss med Angela, vi ska gå och titta på Sven-Bertil Taube och Miss Li på lördag skoj skoj, tycker om Miss Li,  hennes låtar får en att må bra. Dagens gratäng blev jättebra, måste verkligen hålla detta att laga mat varje dag, bra för magen och sinnet.

Edinburgh

Jag och mamma ska kanske åka till Skottland i juli, jag sitter och kollar flyg och hotell. Jag håller tummarna att mamma håller sig frisk så vi kommer iväg den här gången.



Upprensning

Det är precis vad jag har gjort på facebook, rensat ut alla ytliga bekanta och behållt dem ja någorlunda känner och vill känna. Jag tänkte att jag mötte varje person på vännerlistan ute på stan, vilka hälsar jag på och vilka hälsar jag inte på? De jag hälsar på behöll jag och de jag inte hälsa på tog jag bort, hälften av alla vännerna försvann men vad är de för vänskap om man inte hälsar på varann?

Blev överbjuden på middag igår, mysigt. Jag vill ses snart igen.

Har börjar med listorna "ta med till malmö" och "stoppa undan i ett hörn tills jag är tillbaks", går ganska bra men jag ska nog börja småpacka snarast. Försöka sälja lite grejer på blocket eller på loppis.


Malmö för hela slanten

Måste börja planera, fixa och hålla alla tankar på Malmö, har fått hem alla flyttkartonger så jag kan börja packa. Måste planera vad som ska med och vad som ska packas för lagring hos farmor. Kommer efter många om och men behålla alla mina möbler FÖRUTOM en bokhylla som jag köpt på myrorna för 30 kr, den skulle egentligen slängas redan i februari men jag är för klen för att bära ner den till grovsopen själv.  I malmö ska jag bo sparsmakat, endast ta med mig så jag klarar mig, inget överflöd här inte! Jag ska verkligen lägga ner min själ i att det ska bli trivsamt för mig, ska gå på loppisar och second hand och blanda mina favoritfärger med favorit föremål.

Velar och känner mig lite frånstött, jag kanske bara inbillar mig som jag har en förmåga att göra. Men de är så svårt, när får man ring? när får man inte ringa? är man för på? eller för frånvarande? Kan ingen ge ut en handbok i kärlek.

RSS 2.0